RibDeck XL PRO 48

Ideaal voor auto & motorsport

De SwissDeck® vloertegels zijn de ideale oplossing voor pitboxen, mobiele werkvloeren en serviceruimtes. De tegels zijn lichtgewicht, demontabel en eenvoudig te plaatsen. Dit maakt de SwissDeck vloertegels tot een uitstekende keus voor mobiele toepassingen. Reeds vele grote namen in de (inter)nationale auto en motorsportwereld maken gebruik van SwissDeck® tegels.

Het antislip oppervlak van de tegels is resistent tegen, benzine, oliën, zuren en chemicaliën. SwissDeck® is gemaakt van polipropyleen met 8% rubber, dat maakt de vloer makkelijk loopbaar en prettig aanvoelend voor de knieën. De tegels zijn ongevoelig voor slijtage, uitstekend bestand tegen grote rolweerstand en belastingen tot 25 ton per m2.

Tuintegels voor droge voeten

Een hygiënische en veilige oplossing voor vloeren in natte omstandigheden zijn de

RibDeck® tuintegels. Ideaal voor in de tuin, maar ook geschikt voor industrievloeren, balkons, galerijvloeren, terrassen, (party)tenten, autosportvloeren en werkplaatsen. Kortom, in alle situaties waar u te maken heeft met natte vloeren maar toch droge voeten wilt houden is RibDeck® tuintegels de juiste keuze. Deze tuintegels zijn zeer gemakkelijk schoon te houden door gebruik te maken van water in combinatie met Cleandeck. 

Floordesigner

Ontwerp uw eigen vloer online, en ontvang het ontwerp met de benodigde tegels per e-mail.

Ontwerp uw vloer
Online
Download in de
App Store

Bekijk de catalogus

Bekijk onze catalogus online
of bestel hier een gratis exemplaar.

Bekijk de catalogusCatalogus downloaden

© 2021 SwissDeck Europe
Webdevelopment: m&m web-it