SwissDeck® is dé vloerafwerking voor alle soorten vloeren. Met de SwissDeck® vloertegels maakt u gemakkelijk en snel een zeer aantrekkelijke en comfortabele vloer voor permanent of tijdelijk gebruik. De tegels worden "zwevend” op een harde ondergrond geplaatst en in elkaar geklikt, zo ontstaat er een zogenaamde modulaire vloer die u altijd weer mee kan nemen bij bijvoorbeeld een verhuizing of uitbreiding.

Tegelvloeren voor verschillende toepassingen

SwissDeck® vloertegels zijn perfect geschikt voor bijvoorbeeld garages, werkplaatsen, winkels, balkons, etc. SwissDeck® vloertegels is de meest rendabele oplossing tegenover epoxyvloeren of andere coatings. Installeren van de vloer kan in één dag gedaan worden maar kan ook in delen. Zonder gebruik van lijm of andere middelen zoals bij epoxyvloeren die in één keer gedaan moet worden.

Recyclebaar

SwissDeck® vloertegels zijn gemaakt van een milieuvriendelijk, recyclebaar en UV gestabiliseerd polypropyleen, door een aantal toevoegingen is het product antistatisch en ongevoelig voor slijtage.

Perfect voor zwaar belaste vloeren. De SwissDeck® vloertegels hebben een zeer hoge rolweerstand dat zelfs bestand is tegen vrachtwagens evenals oliën, benzine en andere automotive chemicaliën. SwissDeck® is antibacterieel en is behandeld tegen meeldauw. SwissDeck® is antislip en zeer gemakkelijk schoon te maken en creëert een aangename omgeving voor uw werk- of opslagplaats.

Tegels van SwissDeck® met 15 jaar garantie!

SwissDeck® vloertegels hebben 15 jaar garantie en zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen en kleuren voor garages, winkels, balkons, terrassen, werkplaatsen, showrooms, beurzen, vliegtuig hangars en vele andere commerciële of particulieren toepassingen.

Floordesigner

Ontwerp uw eigen vloer online, en ontvang het ontwerp met de benodigde tegels per e-mail.

Ontwerp uw vloer
Online
Download in de
App Store

Bekijk de catalogus

Bekijk onze catalogus online
of bestel hier een gratis exemplaar.

Bekijk de catalogusCatalogus downloaden

© 2024 SwissDeck Europe
Webdevelopment: m&m web-it